Autor: Kerttu Metsar • 6. juuni 2024

Eestil on suur võimalus läbi viia kogu maailma puudutav muutus

Vestlusring ESG praktikute aastakonverentsilt. Pildil (vasakult) Äripäeva ajakirjanik Laura Saks, SOL Balticsi juhatuse esimees Rinel Pius, Fibenoli arendusjuht Peep Pitk, Verstoni juht Veiko Veskmäe.
Foto: Raul Mee
ESG nõuded toovad kaasa uusi kohustusi, kuid pakuvad ka silmapaistvaid ärivõimalusi nii ettevõtjatele kui ka Eesti majandusele tervikuna.

Milliste uute lahendustega saab turgu võita? Mida kestlikult tegutsemine konkurentsivõimele juurde annab? Kus on Eesti suur võimalus selles suures muutuses?

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537