Autor: Karmen Laur • 30. mai 2024

Pankade laenuportfelli jalajälg sõltub klientide kestlikkusest

Pangad hindavad laenu andes üha rohkem ettevõtete ESG tegevust, kuid lähenevad igale ettevõttele personaalselt, et toetada nende kestlikku arengut.
Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonna juht Maris Riim, Swedbanki ettevõtete panganduse jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Mihkel Tamm ning LHV ESG valdkonna juht Merilin Iital

LHV ja Swedbank võtsid ESG aruandluse luubi alla viis aastat tagasi, kuid keskkonnaalaste, sotsiaalsete ja juhtimistava küsimustega on mõlemad pangad tegelenud aastaid enne CSRD (kestlikkusaruandluse direktiiv) jõustumist.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537