Autor: Karmen Laur • 21. juuni 2024

Koppel vs. Moora: kuidas keerata rahva pahameel kliimapoliitika toetuseks?

Eelmisel nädalal oli Äripäeva arvamusliidrite aruteluõhtu “Rohepööre või rohep...?”, kus debateerisid Peeter Koppel ja Erik Moora. Publikust küsiti rahva pahameele kohta. Kuula, mida Koppel ja Moora vastasid.
Peeter Koppel tõdes, et inimeste seas kasvab pahameel ja usaldamatus
Foto: Liis Treimann

Peeter Koppel rääkis aruteluõhtul sellest, kuidas rahvas muutub üha pahasemaks, kui nende elustandard langeb. Sellest ajendatult tuli publikust küsimus, kuidas suunata inimeste pahameel kliimaeesmärkide täitmiseks.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537