Autor: Johanna-Maria Siilak • 8. juuli 2024

Coop Panga ESG juht: kõrged ESG eesmärgid toidavad innovatsiooni

ESG nõuetes on palju tuttavat, kuid uus raamistik aitab senisest struktuursemalt ja metoodilisemalt läheneda. Eesmärgid olgu ambitsioonikad, et areneda ja teistega sammu pidada, kirjutab Coop Panga ESG valdkonna juht Johanna-Maria Siilak.
Coop Panga ESG juht Johanna-Maria Siilak näeb oma töös hirmu ja teadmatust ESG nõuete ümber. Foto: Sergei Zjuganov

ESG ning jätkusuutlikkusalase teabe valdkonnas töötades on jäänud mulje, et ESG peatselt saabuvatest „karmidest aruandlusnõuetest“ on kirjutatud juba söögi alla ja söögi peale.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537