Autor: Maria Freimann • 19. juuni 2024

Kuidas AI aitab kinnisvaras ESG nõudeid täita

Inimkonnana seisame silmitsi radikaalsete ühiskondlike muutustega, mis ootavad meid lähiaastatel, kus tööviisid kõigis sektorites muutuvad põhjalikult, kirjutab Rohetiigri “Ehituse teekaart 2040“ kaasautor ning kinnisvara- ja juhtimisteenuste platvormi WHAT IF asutaja Maria Freimann.
ESG aruandlust on seni mõistetud sageli valesti kui iga-aastast aruannet, tegelikkus on aga palju keerulisem, märgib Maria Freimann
Foto: Cärol Liis Metsla

Möönan ESG nõuete täitmise tänast keerukust, ent ei näe suures pildis põhjust karta – oleme praeguste tehnoloogiliste läbimurrete abil suutelised looma lähiaastatel rohkem väärtust kiiremini kui kunagi varem, kirjutab Maria Freimann Kinnisvarauudistes.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537