Autor: Karmen Laur • 18. juuni 2024

VEFi indeksis pronksilt kullale: mida Elisa ja Sorainen selleks tegid?

Paar nädalat tagasi selgusid tänavused vastutustundlikud ettevõtted. Elisa ja Sorainen tõusid kahe aastaga pronkstasemelt kullale ja jagavad oma teekonda ESG vallas.
Elisa pälvis tänavu VEFi galal kuldmärgise. Foto: Kristiin Elmat

Elisa Eesti jätkusuutlikkuse juht Aigi Kukk tõdes, et Elisa tegevus ei ole paari aastaga märgatavalt muutunud, küll aga mõtestavad nad põhjalikumalt oma tegevusi ja eesmärke. “Kõige suurem arengusamm on olnud selles, et inimesed on oluliselt teadlikumad, et need asjad, millega nad on pikalt tegelenud, kuuluvad ka ESG ja vastutustundliku ettevõtluse alla,” ütles ta.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537