Autor: Kestlikkusuudised • 18. juuni 2024

Uurimus ESG rakendamisest Ülemiste Citys pälvis Ülo Pärnitsa stipendiumi

Ülemiste Citys jagati seitsmendat korda Ülo Pärnitsa nimelisi stipendiume. Seekord olid pärjatud teemadeks ESG rakendamine personalijuhtimises, ringpakendite rakendamine, innovatsioonilinnakute kogukondlikkus ja liikuma kutsuv trepidisain.
Tänavused Ülo Pärnitsa stipendiumi laureaadid. Foto: Marek Metslaid
Foto: Marek Metslaid

Stipendiumikomisjoni juhtinud Mainor ASi nõukogu esimehe Guido Pärnitsa sõnul olid kõik esitatud tööd kõrgel tasemel ning väärtuslikud Ülemiste linnaku arendamisel. „Üha enam valmistab heameelt üliõpilaste loomingulisus ja uuendusmeelsus ning valminud tööde rakenduslikkus. Meil on suurepärane võimalus linnaku arendamisel üliõpilaste ettepanekuid ja lahendusi kasutada,“ ütles ta.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537