Autor: Karmen Laur • 28. juuni 2024

Keskkonnaministrid ELis: luubi all roheväited, jäätmed ja muld

Euroopa Liidu keskkonnaministrid arutasid mitmeid küsimusi, mis toetavad ELi kliimaeesmärke
Foto: Erik Prozes
Euroopa Liidu keskkonnaministrid andsid eelmisel nädalal lõpliku rohelise tule looduse taastamise määrusele ning arutasid eelmisel nädalal roheväidete direktiivi, jäätmete raamdirektiivi ja mullaseire direktiivi. Milles täpsemalt kokku lepiti?

Roheväidete direktiiv

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537