Autorid: Kristel Härma, Marge Ugezene • 10. juuli 2024

Suurpuhastus Eesti Energias: Sutteri meeskond vahetati välja

Ligi seitse aastat Enefit Greeni juhtinud Aavo Kärmase (esiplaanil) töö on läbi saanud. Läinud aasta algusest emafirma Eesti Energia eesotsas olnud Andrus Durejko (tagaplaanil) vahetab juhte välja.
Foto: Andras Kralla
Eesti Energiast ja selle tütarfirmadest lahkub uue juhi Andrus Durejko juhtimise all järjest tippjuhte. “Võtmejuhtidest, kes minu ajal olid, ei olegi kedagi alles jäänud,“ ütles kontserni eelmine juht Hando Sutter, kelle teada on lahkunud 14 juhti, kirjutab Äripäev.

”Kõik võib-olla ei ole nii tuntud kui Aavo Kärmas või Andres Vainola,“ lisas Hando Sutter, täpsustades, et kohe kindlasti on lahkunud kümme tema meeskonda kuulunud tippjuhti ning tema endisest tiimist on alles võib-olla ainult paar inimest.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537