Autor: Kestlikkusuudised • 10. juuli 2024

COBALTi ülevaade hooaja keskkonnavaidlustest: ettevõtjad ei tohi võitluseta alla anda

COBALT tegi 2023 II poolaasta ja 2024 I poolaasta turuülevaate, milles nendib, et keskkonnavaidluste hulk kasvab, kuid ettevõtjad peavad oma huvide eest kasvõi võitlema, et tulevikus projekte ellu viia ja majandust edendada.
COBALTi valdkonnajuht Rauno Ligi märgib, et riigile võitluseta alla andes pole ka lootust majandust edendada. Foto: COBALT

Advokaadibüroo COBALT valdkonnajuht Rauno Ligi nendib, et keskkonnaküsimused mõjutavad kõiki ärivaldkondi üha rohkem, kuid seejuures on ka kriitika aina teravam. Eestis on terava kriitika alla sattunud näiteks kliimaministeerium kliimakindla majanduse seaduse loomise või keskkonnaamet ja RMK metsamajandamise pärast.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537