• 25.09.24, 19:44

Uuring: sidusrühmad survestavad VKEsid jätkusuutlikumaks

Värske TalTechi uuring keskendub väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete (VKE) jätkusuutlikkusele. Selgub, et peamised nügijad on sidusrühmad.
TalTechi skultpuur Juulius Tipikas.
  • TalTechi skultpuur Juulius Tipikas.
  • Foto: Andras Kralla
Uuringu käigus hinnati klientide, kohalike omavalitsuste, konkurentide ja valitsusväliste organisatsioonide rolli VKEde keskkonnasäästlikkuse ja innovatsiooni otsustes ja valikutes.

Seotud lood

Uudised
  • 09.09.24, 14:26
Orkla sotsiaalsest mõjust: töötajad tulevad üllatavalt hästi kaasa
Toidutööstusfirmas Orkla järgitakse mitmekesisuse, võrdsuse ja kaasatuse põhimõtteid nii värvates, töötajate vajadusi katvat hüvede paketti luues kui ka järjekordset heategevusobjekti valides. Kõigil nendel tegevustel on ka oma mõõdikud ja analüüs.
Uudised
  • 24.09.24, 12:21
Arvamusliidrid: kliimariskide maandamisest pole pääsu
Kliimamuutused pole kauge teema, vaid mõjutavad juba äritegevust. Püsima jäävad need, kes võtavad kliimakriisi tõsiselt, maandavad riske ja leiavad lahendusi esimeste seas, leiavad Kestlikkusuudiste küsitlusele vastanud arvamusliidrid.
Uudised
  • 20.09.24, 12:31
Tekstiilijäätmed on üha kasvav probleem. Värske uuring pakub lahendusi
Eesti elanik viskab aastas ära keskmiselt ligi 14 kilogrammi rõiva- ja tekstiilijäätmeid. Korduskasutamine on küll aina populaarsem, aga langenud on tekstiili kvaliteet. Nüüd otsitakse probleemile lahendust.
Uudised
  • 17.09.24, 08:50
Transpordiamet: Eesti teed muutuvad kliimamuutustele vastupidavamaks
Nii tulevaste teede ehitamisel kui juba olemasolevate teede rekonstrueerimisel arvestab transpordiamet kliimanõuetega. Uued lahendused vähendavad transpordisektori süsinikujälge ja tagavad ohutu liiklemise ka kliimamuutusest tingitud eriolukordades, nagu üleujutused, ekstreemsed temperatuurid või tormid, teatab amet.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.04.25, 15:38
Maag Food personalidirektor Relika Rohtoja: töötaja peab lahkuma töölt sama tervelt ja rõõmsalt, kui ta tuli
ESG-st rääkides on keskkonnamõjude ja läbipaistva juhtimise tähtsus teada-tuntud.„Social“ ehk sotsiaalne mõõde keskendub eeskätt töötajatele ja nende heaolule. „Inimesed on iga organisatsiooni tuum,“ rõhutab Maag Foodi personalidirektor Relika Rohtoja. „Jätkusuutlikkus ei tähenda üksnes loodusressursside säästlikku kasutamist, vaid ka tervete ja motiveeritud inimsuhete arendamist.“

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kestlikkusuudised esilehele