Autor: Ilo Rannu • 20. mai 2024

Tööstusjuht: ärme imetle jätkusuutlikkuse probleemi, vaid teeme sellest konkurentsieelise

Jätkusuutlikkusest on arenenud justkui ümberjutustamise äri, kus igaüks räägib nii, nagu tema sellest aru saab. Selle asemel peaks jätkusuutlikust tegevusest välja kasvama konkurentsieelis, mitte takistuste rada ja majanduslik viletsus, kirjutab ettevõtja ja Neulari juht Ilo Rannu.
Rohepööret peab juhtima turg ja vajadus, sõnab Neulari juht Ilo Rannu.
Foto: Erakogu

Jätkusuutlikkus ja mõistlik majandamine on minu DNA osa, sest kasvasin lapsena maal, kus midagi ei visatud lihtsalt minema, kõigele leiti rakendus ja tühja ei tallatud.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537