Autor: Indrek Kald • 31. mai 2024

ESG-ala idu kaasas nimekatelt investoritelt 500 000 eurot: “Nad kasvavad kiiresti”

Detsembris loodud ja kiirelt kasvav andmeala idufirma Esgrid kaasas Eesti investoreilt pool miljonit eurot.
Esgrid pakub ESG-andmete taristut jätkusuutlike hangete ja rahastamise jaoks, fotol ettevõtte asutajad Jevgeni Bogatõrjov, Ott Ilves, Katrin Isotamm ja Oksana Tolmatšova.
Foto: Johanna Adojaan

Värskes rahastusringis osalesid nimekad investorid. Nende seas on Kristjan Rahu loodud Lemonade Stand, EstBAN, Startup Wise Guys ja Andrus Purde asutatud Little Green Fund, lisaks veel Alvar Lumberg, Kairi Pauskar ning Klausi asutajad Kair Käsper ja Martin Kõiva, kirjutab FoundME.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537