Autor: Tõnu Tramm • 30. mai 2024

ESG: täna küsitakse miinimumnorme, homme tehakse selle põhjal valikuid

Kui ettevõte täna kogu tarneahela keskkonnajalajälge ei kaardista ja tarnijatega koos selle vähendamisega ei tegele, võidakse sind homme lihtsalt välja praakida, nentis ESG nõustamisega tegeleva konsultatsioonifirma Sustinere asutaja ja partner Marko Siller täna alanud Pärnu Tarneahelakonverentsil.
Sustinere asutaja ja partner Marko Siller.
Foto: Raul Mee

Marko Siller tõdes, et kui ettevõte ise on igati tubli ja keskkonnasõbralik, ei pruugi sellest laiemas vaate palju abi olla, kuna suurem osa ESG mõjudest ei avaldu mitte ettevõttes endas, vaid sellele eelnevates ja järgnevates tarneahela lülides, jagab Logistikauudised konverentsilt.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537