Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 10. juuni 2024

Digijälje vähendamine on raamatupidamises üha suurem väljakutse

Majanduses on keerulised ajad. Kas praegu on üldse sünnis rääkida innovatsioonist, jagasid oma arvamust Net Groupi tegevjuht Priit Kongo ja Grow tegevjuht Ulvi Tallo Äripäeva teemaveebiga raamatupidaja.ee.
Net Groupi tegevjuht Priit Kongo, Grow tegevjuht Ulvi Tallo ja raamatupidaja.ee juht Mare Timian
Foto: Kai Koks

Majanduses on keerulised ajad juba pikemat aega, kas on mõistlik rääkida praegu innovatsioonist? Kuidas ettevõtjad sellesse suhtuvad?

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537