Autor: Karmen Laur • 6. juuni 2024

Galerii: vastutustundliku ettevõtte märgise pälvis tänavu 36 ettevõtet. Kes sai kulla, hõbeda ja pronksi?

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum (VEF) tunnustas tänavu 36 ettevõtet. Võrreldes eelmise aastaga oli tasemete jaotus ühtlasem, kuna ESG standardite alusel lisati ankeeti küsimusi, mis tõstsid kvaliteedikontrolli.
VEFi juhatus: Rene Tammist, Annika Arras, Katrin Bats, Liina Kanter, Riin Savi, Kaur Sarv. Foto: Kristiin Elmat

VEFi indeksit anti välja 16. korda. Tänavu alustas ankeedi täitmist ligi 60 ettevõtet, kellest 48 esitasid ankeedi, kellest omakorda 36 pälvisid märgise. VEFi töörühma juht Jolanda Lipu ütles, et need 12 ettevõtet, kes ei saanud märgist, aimasid seda ette ning kandideerisid tagasiside saamiseks. Nemad said kandidaadimärgise.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537