Autor: Karmen Laur • 4. juuli 2024

Merko kestlikkusaruanne: suurima süsinikuheite mõõtmine ootab alles ees

Merko kasvuhoonegaaside heide vähenes aastaga 2%. Enamik heitmest pärineb materjalide kaevandamisest ja tootmisest, mis liigituvad mõjuala 3 alla, mida Merko aga veel ei hinda.
Tallinna kesklinna kerkivas Arteri kvartalis jälgitakse muu hulgas jätkusuutliku puidu kasutamist
Foto: Andras Kralla

Merko Ehitus peab esimese kestlikkusaruande koostama järgmisel aastal. Kuigi kestlikkusaruannet formaalselt sel aastal ei esitatud, on majandusaasta aruandes siiski keskkonnaalased, sotsiaalsed ja juhtimisalased mõjud, riskid ja võimalused kirjeldatud.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537