Autor: Kristel Härma • 2. juuli 2024

Rahakaasamise lainel roheidu eAgronom sai 10 miljonit

Idufirma eAgronomi asutaja Robin Saluoks ütles, et Swedbanki tuules on nad ka Rootsi turule liikumas.
Foto: Liis Treimann
Swedbank investeeris juhtinvestorina 4 miljonit eurot säästliku põllumajanduse pealt süsinikukrediite loovasse eAgonomi, omandades sellega ettevõttes vähemusosaluse. Kokku on investeerimisringi suurus 10 miljoni euro kandis.

Investeerimisringi 10 miljoni euro sees on ka veidi üle 4 miljoni euro eelmisel aastal Hollandi kliimatehnoloogia riskikapitalifondilt Icos Capital, Tšehhi riskifondilt Soulmates Ventures ja SmartCap Green Fundilt kaasatud rahastusest, mis nüüd osalusteks konverteeriti.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537