Autor: Karmen Laur • 28. mai 2024

Tere tulemast Kestlikkusuudistesse!

Äripäev avas Kestlikkusuudiste teemaveebi. Kellele ja miks? Mida on uuest uudisveebist oodata?
Kestlikkusuudiste juht Karmen Laur ja Äripäeva kestlikkusteemade eestvedaja Kerttu Metsar

Käes on see aeg, kui ESG ja kestlikkusteemad jooksevad risti-rästi läbi kõigi valdkondade. Üha enam on tunda, et ilma oma keskkondlikke ja sotsiaalseid mõjusid tundmata on ettevõtetel aina keerukam tegutseda. Ilma ESG-alaste teadmisteta pole aga võimalik oma mõjusid hinnata ja vajalikke muutusi ette võtta.

Kestlikkusuudised tuleb siinkohal appi. Täna avatud uudisveeb on mõeldud eeskätt ESG professionaalidele ehk neile, kelle töö eeldab kas täielikult või suurel määral kestlikkusteemadega kursis olemist. Hakkame kajastama Eesti ettevõtjate kogemuslugusid ja nõuandeid, kuidas ESG oma äritegevusse põimida, selgitavaid ülevaateid selle kohta, mida toovad kaasa muutused Eesti ja Euroopa Liidu seadusandluses, milliseid projekte ja rahastusi eri tegevuste jaoks planeeritakse jm. Meie eesmärk on luua infokülluses selgust ning toetada ettevõtjaid otsuste tegemisel.

Praegu tegeleb ESG teemadega Eestis hinnanguliselt üle 500 inimese, kuid see arv kasvab lähiaastatel kiiresti, kuna kohustus olla teadlik oma mõjudest laieneb aina rohkematele ettevõtjatele. ESG professionaalid on oma ettevõttes silmitsi üsna keeruliste teemadega ja tundub, et tihtipeale üsna üksi. Loodame ka siin olla abiks ja aidata luua kokkukuuluvustunnet valdkonna inimestega. Ehk õnnestub isegi mingit sorti kogukond luua.

Lisaks Kestlikkusuudiste uudisveebi artiklitele pakume konverentse ja koolitusi ning jätkame eelmise aasta alguses käima lükatud “Rohepöörde praktikute” raadiosaatega.

Ootame teie, head lugejad, aktiivset osalust. Jagage meiega teemasid, millest tahaksite kuulda-lugeda.

Kestlikkusuudiste lugejaks saate hakata SIIN!

Head lugemist!

Karmen Laur, Kestlikkusuudised.ee peatoimetaja, [email protected]

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537