Autor: Kestlikkusuudised • 5. juuli 2024

Galerii: Eesti suurim puithoone Loodusmaja sai nurgakivi

Loodusmaja koondab mitmed keskkonnaalased asutused
Foto: Marko Mumm
Täna asetati nurgakivi Loodusmajale, millest saab selle valmides Eesti suurim puithoone. Loodusmaja aitab riigil kokku hoida umbes 500 000–700 000 eurot aastas. Hoone ehitust rahastatakse heitgaasidega kauplemise tulust.
Loodusmajale pandi puidust nurgakivi
Foto: Marko Mumm
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537