Autor: Kestlikkusuudised • 10. juuli 2024

Swedbanki ESG juht: väiksematele ettevõtetele pole ESG vajalikkus veel kohale jõudnud

Kõige olulisemateks ESG teemadeks peavad Eesti tööstusettevõtted energiakasutuse juhtimist, töötajate tervist ja ohutust ning ärieetikat. Suurim murekoht on regulatsioonide keerukus.
Swedbanki ESG valdkonna juht Mihkel Tamm tõdes, et Eesti inimesed ei ole kliimamuutuste füüsilisi tagajärgi eriti tugevalt veel tunnetanud
Foto: Raul Mee

Swedbanki tööstusuuringust selgus, et Eesti suurettevõtted on hakanud jätkusuutlikkuse muutuste mõju juba tunnetama. Ligi 60% ettevõtetest peavad kõige olulisemateks keskkonnaalasteks mõjufaktoriteks energiakasutuse juhtimist ning jäätmete ja ohtlike materjalide käitlemist.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537