Autor: Mirell Karhu • 4. juuni 2024

Spikerda mõjukamatelt! Lai valik ESG strateegiaid, poliitikaid ja aruandeid

Kestlikkusuudised koondas Eesti suurima mõjuga ettevõtete avalikud kestlikkusteemalised dokumendid. Nimekiri hõlmab 11 valdkonna kõige mõjukamate ettevõtete strateegiaid, aruandeid ja poliitikaid, mis annavad sissevaate ettevõtete ESG põhimõtetesse, eesmärkidesse ja tegevustesse.
Strateegia. Foto: Carlos Muza/Unsplash

Elektrienergia ja gaas

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537