Autor: Karmen Laur • 3. juuli 2024

Infortari kestlikkusaruanne: maagaasi nõudluse langus on suur risk

Infortar avaldas esimese Euroopa standarditele vastava kestlikkusaruande. Kuidas ESG mõjusid määrati ning tegevusi ja eesmärke raporteeriti?
Infortari suurima keskkonnamõjuga investeering on 42%line osalus Tallink Grupis. Pildil Infortari tegevjuht Martti Talgre ja juhatuse esimees Ain Hanschmidt
Foto: Liis Treimann

Infortar avaldas majandusaasta aruande osana esimese kestlikkusaruande, kuigi aruandluskohuslased on nad järgmisest aastast. Kestlikkusaruanne vastab ESRSile ehk Euroopa kestlikkusaruandluse standarditele. Järgmise aasta aruanne on juba põhjalikum ja vastab kestlikkusaruandluse direktiivi (CSRD) nõuetele, samuti kajastub järgmise aasta aruandes Gaso tegevus, mida praegu ei ole lisatud.

Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kestlikkusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Karmen LaurKestlikkusuudised.ee juhtTel: 5271417
Andres RandKestlikkusuudised.ee turunduslahenduste juhtTel: 58274537